Stenungsunds Golfrestaurang

Stenungsunds Golfrestaurang | Lunchmeny vecka 23

(Kolla även in vår Bistromeny som vi kör på helgerna)

Stenungsunds Golfrestaurang drivs sedan våren 2021 av Richard & Pär som älskar att laga välsmakande luncher och sätta sin egna touch på rätterna.

Lunchen kostar 115 kronor, då ingår både salladsbuffé, måltidsdryck och kaffe. Du kan dessutom köpa ett lunchhäfte för 1 000 kr som gör att du endast betalar för 100 kronor / lunch, vilket till och med är lite bättre än ”11 lunchen gratis”… Lunchhäfte köper du direkt i kassan när du skall beställa vilken maträtt du vill ha!

Helglunch i skön miljö?

Då vi är en golfrestaurang har vi så klart öppet även på lördagar och söndagar. Avnjut en välsmakande helgmeny på vår uteservering, kanske med en svalkande öl? På helgerna erbjuder vi en ”Bistromeny” där du kan välja mellan hamburgare, pasta, sallad och vegetariska rätter. Här kan du se hela helgmenyn!

Lite historia om  Stenungsunds Golfrestaurang

Richard & Pär har är nya golfkrögare sedan februari 2021. Om man driver en golfrestaurang förväntas det ju att man har serveringstillstånd och detta är något som man har ansökt till Länsstyrelsen om. Serveringstillståndet är personligt och följer inte restaurangen som sådan. För att få ett serveringstillstånd måste man avlägga ett prov.

Några av mina favoriträtter

Att få njuta av rotmos med fläsklägg är ju inget man kanske får göra hemma. Därför är det extra kul att se hur Richard och Pär har lagt ner hela sin själ i denna fantastiska rätt.

stenungsunds golfrestaurang fläsklägg och rotmos