Jordhammars Herrgård

Jordhammars Herrgård – Dagens lunch, catering och alla möjliga event…

Strax norr om Stenungsund, på väg mot Ödsmål, ligger Jordhammar, med anor från sent 1800-tal. Här serverar man förstklassiga luncher gjorda på de bästa råvarorna. Varje vardag finns det en fiskrätt och en kötträtt. Är du vegetarian så finns det lunchalternativ även för detta. Trevlig och tillmötesgående personal gör allt som står i deras makt för att lunchen skall bli en kulinarisk upplevelse och en anledning att återvända. På Jordhammars Herrgård kan man, om man så önskar, sitta lite avskilt om det kanske är en affärslunch.

jordhammars herrgård catering dagens lunch event
Jordhammar ligger i samhället Ödsmål, på Västkusten

Vandrarhem, artister och god mat på Jordhammar!

Gillar du att umgås med dina vänner och äta en god bit mat? Jordhammars Herrgård har massor av uppträdande av mer eller mindre kända artister. Under våren finns det ett digert programutbud men vi får avvakta vilka evenemang som blir inställda och inte. Just när det gäller lunchen på Jordhammar har den alltid hållit hög kvalité. Du får maten serverad till bordet av uppmärksam personal.

Konferens på Jordhammar?

Man välkomnar grupper för trevliga konferenser och möten med god mat här på Jordhammars Herrgård. Man kan möblera för ända upp till 100 personer i den trevliga, nyrenoverade, lokalen tvärs över gårdsplan. Självklart intar ni alla goda måltider i Herrgårdens matsal. I alla konferenspaket ingår det frukt, vatten och godis i konferenslokalen. Förmiddagsfika består av en ost & skinksmörgås på Jordhammars egenbakade filmjölksbröd. Eftermiddagsbuffé med flera olika sorters kakor och ostar, samt lunch med dessert.

Vill du boka in ert företag på en konferens på Jordhammar?